Ten step you can manage

Pripremni tečaj: Agile Certified Practicioner 4.-5.10.2012

Tek se počinjete upoznavati s agilnim metodama ? Ili ste već iskusni agilista? Možda ste negdje između? U svakom slučaju, ovaj je tečaj sjajna prilika da sistematično obradite kompletno gradivo potrebno za stjecanje najnovijeg PMI certifikata.

Saznaj više

Primjena uprave na projektima - Besplatni Webinar

Uprava je pojam koji se koristi za opisivanje izrade i jačanja procesa, politike i standarda. Postoje dvije komponente – definiranje dobrih procesa i njihovo jačanje. Implementacija dobrih praksi upravljanja projektima zahtjeva neku razinu uprave. Uprava je tipično primijenjena od strane menadžera voditelja projekta i sponzora. Ovi menadžeri ne trebaju biti involvirani u svaki detalj projekta. Kako god, postoje brojna područja u koje oni trebaju biti uključeni kako bi osigurali da projekt napreduje kako bi trebao. Svrha ovog webinara je objasniti ulogu uprave na projektima i objasniti vjerojatne dodirne točke gdje je uprava primijenjena. Ponedjeljak, 25.06.2012, 18:00  - 19:00 CET Polaznici koji uživo budu prisustvovali događaju će biti kvalificirani za 1 PDU. Kliknite ovdje za registraciju!

Saznaj više

Strateško planiranje s LEAD modelom - Besplatni Webinar

Organizacije postavljaju ciljeve i strategije kako bi definirale željeno buduće stanje. Sve ostalo proizlazi iz toga – portfelji, programi, projekti, operacije, itd. Ciljevi se fokusiraju na ono što se želi dostići. Strategije opisuju kako dostići ciljeve. Važno je da organizacija ima ciljeve i strategije i posebno je važno da oni budu ispravni. Organizacije koje potpuno usklade ciljeve i strategije mogu postići snažne rezultate. Ponedjeljak, 21.05.2012, 18:00  - 19:00 CET Polaznici koji uživo budu prisustvovali događaju će biti kvalificirani za 1 PDU. Kliknite ovdje za registraciju!

Saznaj više

Usklađivanje procesa upravljanja portfeljima i projektima - Besplatni Webinar

Postoje procesi koji se koriste za upravljanje projektima i upravljanje portfeljima. Problem u mnogim organizacijama je da ovi procesi nisu usklađeni. Mi to smatramo „disfunkcionalnošću“. Obično to znači da postoje procesi upravljanja portfeljima koji su na putu procesima upravljanja projektima. Ponedjeljak, 23.04.2012, 18:00  - 19:00 CET Polaznici koji uživo budu prisustvovali događaju će biti kvalificirani za 1 PDU. Kliknite ovdje za registraciju!

Saznaj više

PMO dodana vrijednost - Besplatni Webinar

Fokus ovog webinara je „dodana vrijednost“ PMO ureda. Prije nekoliko godina smo održali webinar koji opisuje kako izgraditi PMO ured sa dodanom vrijednošću. Ovaj webinar će nadopuniti temu sa novim najboljim praksama koje smo implementirali u nekoliko prošlih godina. Ponedjeljak, 26.03.2012, 18:00  - 19:00 CET Polaznici koji uživo budu prisustvovali događaju će biti kvalificirani za 1 PDU. Kliknite ovdje za registraciju!

Saznaj više

Upravljanje eksternaliziranih projekata - Besplatni Webinar

Korištenje vanjskih usluga (outsourcing) za poslove projekata je danas uobičajenije nego ikad. Premda je posao eksternaliziran, ne može se eksternalizirati odgovornost za napredovanje projekta. Na žalost, u mnogo slučajeva, isporučitelj nema performanse prema očekivanjima. Potrebno je biti proaktivan u upravljanju odnosima kako ne bi bilo iznenađenja. Poslušajte ovaj webinar kako bi čuli ključne elemente i tehnike za upravljanje kritičnim eksternaliziranim projektima. Ponedjeljak, 20.02.2012, 18:00  - 19:00 CET Polaznici koji uživo budu prisustvovali događaju će biti kvalificirani za 1 PDU. Kliknite ovdje za registraciju!

Saznaj više

Strateški izvršni ured (SXO) - Besplatni Webinar

Koristite strateški izvršni ured (SXO) za usklađenje organizacijskih procesa. Ovaj webinar će omogućiti osvrt na SXO ured. Ponedjeljak, 23.01.2012, 18:00  - 19:00 CET Polaznici koji uživo budu prisustvovali događaju će biti kvalificirani za 1 PDU. Kliknite ovdje za registraciju!

Saznaj više

Prođite PMP ispit sa sigurnošću!

TenStep se specijalizirao za PMP certifikacijski ispit. Naši pripremni programi za PMP ispit su industrijski najefektniji i najučinkovitiji materijali za učenje koji dokazano funkcioniraju.

Saznaj više

Novi TenStep ured u Sloveniji!

Obavještavamo Vas da imamo novi TenStep ured u Sloveniji. Ured su osnovali osnivač TenStep ureda u Hrvatskoj Davor Delić i Igor Čuček. Davor će nastaviti voditi TenStep ured u Hrvatskoj dok će Igor biti direktor novog ureda u Sloveniji.

Saznaj više

Snaga potpuno usklađenog poduzeća - Besplatni Webinar

Jedan od najvećih izazova sa kojim se suočava menadžment poduzeća je kako uspješno dostići misiju poduzeća. To može biti napravljeno kroz koordinirani angažman cijelog poduzeća. Svrha ovog webinara je istražiti izazove i vrijednost pune implementacije usklađenog poduzeća. Pridružite nam se. Utorak, 25.10.2011, 18:00  - 19:00 CEST Polaznici koji uživo budu prisustvovali događaju će biti kvalificirani za 1 PDU. Kliknite ovdje za registraciju!

Saznaj više
Nivas info@nivas.hr
Nivas.hr | Uploading 24/7
Interactive Design & Development
Ladislava Štritofa 1
Zagreb 10000 Croatia
Work 385-(0)1 | 2320-541