Ten step you can manage

Pripremni tečaj: Agile Certified Practicioner 4.-5.10.2012

Tek se počinjete upoznavati s agilnim metodama ? Ili ste već iskusni agilista? Možda ste negdje između? U svakom slučaju, ovaj je tečaj sjajna prilika da sistematično obradite kompletno gradivo potrebno za stjecanje najnovijeg PMI certifikata.

Agile početnici će se kroz ovaj intenzivan dvodnevni tečaj upoznati sa svim agilnim alatima, tehnikama, pojmovima i vještinama koje je nužno poznavati. Vidjet će kako izgleda kad se agile primjenjuje u praksi i koje su karakteristike pojedinih alata i tehnika. Moći će procijeniti što se od toga već od sutra može lakše i brže primijeniti na njihovim projektima.

Iskusniji polaznici moći će se posvetiti aspektima potrebnim za polaganje ispita. Utvrdit će svoje poznavanje pojedinih tehnika i alata, i nadopuniti znanje onima s kojima su se možda manje susretali. Upoznat će se s cijelom gomilom primjera ispitnih pitanja i na taj se način pripremiti za ono što ih očekuje na ispitu. Da biste mogli izaći na ispit trebate skupiti barem 21 kontaktni sat treninga o agilnoj praksi, a pohađanjem ovog tečaja skupit ćete ih čak 14.

Ako ste ponosni vlasnik PMP certifikata, pohađanje ovog tečaja donijet će vam 14 PDU bodova.

Tečaj će se održavati na engleskom jeziku, što je prednost jer se ispiti također održavaju na engleskom jeziku.

Predavač je Liam Dillon iz Irske, jedan od još uvijek rijetkih nositelja PMI-ACP certifikata u svijetu. Vrhunski predavač s međunarodnim iskustvom, kako u praktičnom upravljanju projektima, tako i u savjetovanju i profesionalnim treninzima. Bio je predsjednik irskog PMI ogranka, a trenutno je član međunarodnog PMI odbora za imenovanje volontera (BVAC).

Tečaj će se održavati u Palace Hotelu, secesijskoj palači u najužem centru Zagreba.

Cijena tečaja:5.900 kn

Cijena za prijave do 17.9.2012: 5.310 kn (10% popusta)

Cijena za članove PMI ili Agile Croatia: 5.015 kn (15% popusta)

Cijena za članove PMI ili Agile Croatia do 17.9.2012: 4.720 kn (20% popusta)

Cijene ne uključuju PDV, a uključuju:
– tiskane materijale za pripremu za ispit (polaznici koji se prijave do 17.9.2012 moći će tiskane materijale preuzeti već deset dana prije tečaja)
kavu dobrodošlice, ručak i dvije pauze za kavu, svaki dan tečaja

Prijaviti se možete na:
W http://prijava.pmmentor.hr
E prijava@pmmentor.hr
T 099 3570090

Nivas info@nivas.hr
Nivas.hr | Uploading 24/7
Interactive Design & Development
Ladislava Štritofa 1
Zagreb 10000 Croatia
Work 385-(0)1 | 2320-541