Ten step you can manage

3.0P Izvršenje projekta

(3.0P.P1)

Nakon što je projekt isplaniran vrijeme je za izvršenje životnog ciklusa projekta.
U ovom trenutku, voditelj projekta integrira dvije grupe procesa upravljanja projektima. . Neki od ovih procesa su klasificirani kao “izvršenje”, a neki su klasificirani kao “praćenje i kontrola”. Ova sekcija se fokusira na procese “izvršenja” upravljanja projektima.

Procese izvršenja upravljanja projektima proaktivno provodi voditelj projekta.
Na primjer, upravljanje predmetima je proaktivni proces upravljanja projektima.
Ne postoji temeljni plan za predmete. Kada predmet naraste, voditelj projekta ga treba adresirati kroz upravljanje predmetima. Procesi okupljanja, razvoja i upravljanja projektnim timom su procesi izvršenja upravljanja projektima. Ne postoje temeljni planovi u ovim područjima. Voditelj projekta mora raditi ovaj posao proaktivno Osiguranje kvalitete (QA) je također primjer procesa izvršenja upravljanja projektima. Osiguranje kvalitete jamči da projekt ima postavljene dobre procese kvalitete. Ne postoji temeljni plan i ovaj posao mora biti napravljen unaprijed i proaktivno – ne kao reakcija na neki događaj.

Sav ovaj posao izvršenja upravljanja projektima završava u rasporedu. Postojanje posla u rasporedu jamči da će on biti napravljen i jamči da je posao izvršenja prikladno integriran.

Slijedeći procesi i tehnike su dio grupe procesa izvršenja.

Nivas info@nivas.hr
Nivas.hr | Uploading 24/7
Interactive Design & Development
Ladislava Štritofa 1
Zagreb 10000 Croatia
Work 385-(0)1 | 2320-541