Ten step you can manage

Pojedinačne licence

Metodologija i više ... sve je tu!
TenStep je integrirani set proizvoda koje trebate kako bi omogućili uspjeh projekta. On je više od metodologije. To je ultimativna kombinacija pouzdanih procesa za upravljanje projektima i sadržaja koji podržavaju izgradnju vještina – sve u jednom proizvodu!

  • Potpuni procesi upravljanja projektima svjetske klase
  • Gotovi predlošci
  • Tehnike za svaki proces
  • TenStep proces u e-knjiga formatu
  • Veliko unaprjeđenje vještina!

Project Success

TenStep Project Management Process Groups

Potpuni procesi upravljanja projektima svjetske klase
TenStep proces upravljanja projektima je dizajniran da osigura potrebne informacije za uspješno upravljanje projektima svih vrsta. On sadrži informacije koje trebate da bi bili uspješni voditelj projekta, uključujući korak po korak pristup, započinjući sa osnovama i postajući sofisticiraniji koliko trebate za Vaš pojedini projekt. TenStep je fleksibilna i skalabilna metodologija za upravljanje poslom kao projektom. Osnovna filozofija je „velika metodologija za velike projekte, mala metodologija za male projekte“. TenStep Vam pokazuje što trebate znati za upravljanje projektima svih veličina.

TenStep proces upravljanja projektima je podijeljen u deset koraka – prva dva za definiciju i planiranje, a slijedećih osam za upravljanje i kontroliranje posla. TenStep PM ProcessOvi koraci su kako slijedi:

1.0 Definiranje posla
2.0 Izrada rasporeda i proračuna
3.0 Upravljanje rasporedom i proračunom
4.0 Upravljanje predmetima
5.0 Upravljanje promjenama
6.0 Upravljanje komunikacijom
7.0 Upravljanje rizicima
8.0 Upravljanje ljudskim resursima
9.0 Upravljanje kvalitetom
10.0 Upravljanje metrikom

 

Također raspoloživo u prikazu grupa procesa

Mi i dalje imamo naš sjajni TenStep model, ali sada možete sa samo jednim klikom miša vidjeti isti sadržaj organiziran u prikazu grupa procesa (inicijalizacija, planiranje, izvršenje, motrenje i kontrola te zatvaranje projekta)

TenStep proces sadrži sve to i mnogo više!

Gotovi predlošci
TenStep TemplatePosjedovanje seta predložaka u ruci je jedan od najboljih načina uštede vremena na Vašem projektu. Zašto trošiti Vaše dragocjeno vrijeme radeći ove predloške od nule? TenStep integrirani set upravljanja projektima sadrži preko 80 gotovih predložaka! Svi naši predlošci su lako prilagodljivi za korištenje na svim Vašim projektima.Pojedinačne licence imaju pristup „Download 1“ sekciji koja sadrži osnovnu biblioteku predložaka

 

Tehnike za svaki proces
TenStep je više od popisa i opisa procesa potrebnih za uspješno upravljanje projektima – Set sadrži dokazane tehnike koje možete koristiti na Vašim projektima. Sa TenStep, Vi jednostavno možete odabrati tehnike koje će biti najbolje za implementaciju na Vašem pojedinom projektu na osnovu njegove veličine i drugih okolnosti.

TenStep proces u e-knjiga formatu
Imajte sav sadržaj TenStep procesa pod vašim prstima, nije potrebna veza na internet! TenStep integrirani paket za upravljanje projektima uključuje sav sadržaj TenStep procesa u prikladnom e-knjiga formatu. Preuzmite e-knjigu i koristite je u bilo koje vrijeme!

Veliko unaprjeđenje vještina
TenStep runningUzmite Vaš profesionalni razvoj u svoje ruke licencirajući TenStep integrirani paket za upravljanje projektima! TenStep je sjajan alat koji će Vam pomoći podignuti Vašu razinu vještina i stručnosti. Vi ćete nositi ove sjajne vještine sa Vama tokom Vaše karijere,što će Vas činiti poželjnijim potencijalnim poslodavcima. Dodajte "TenStep licencirani korisnik" u Vašu biografiju kako bi potencijalnim poslodavcima dali do znanja da ste ozbiljni po pitanju upravljanja projektima i da će zapošljavajući Vas, zaposliti nekoga tko dolazi na posao spreman za upravljanje projektima, sa raspoloživim punim setom alata koje zna koristiti!

Licencirajte Tenstep integrirani set za upravljanje projektima za sebe kako bi učinkovitije upravljali projektima

Pojedinačni licencirani korisnici zaprimaju slijedeće

 Uključeno

Pristup cijelom Tenstep procesu upravljanja projektima

         Kvačica

Pristup "Osnovni predlošci" biblioteci (Download 1)

         Kvačica

Dali ste se spremni pridružiti tisućama ljudi koji već koriste TenStep proces upravljanja projektima?

  • Zatražite više informacija ispunjavajući kontakt obrazac
  • Ili nas možete nazvati na      01 484 3022      bilo kada kako bi prodiskutirali kako TenStep integrirani set za upravljanje projektima može pomoći Vašoj organizaciji. Mi bismo htjeli razgovarati sa Vama!
  • Ili, možete poslati pitanje putem email-a direktno na info@tenstep.com.hr
Nivas info@nivas.hr
Nivas.hr | Uploading 24/7
Interactive Design & Development
Ladislava Štritofa 1
Zagreb 10000 Croatia
Work 385-(0)1 | 2320-541